Καλωσήρθες
στην Uplevel Marketing

Συγχαρητήρια! Σε καλωσορίζουμε και επίσημα στο δίκτυο συνεργατών της Uplevel Marketing. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως πλέον έχεις δίπλα σου μια έμπειρη και ολοκληρωμένη ομάδα με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων και την ανάπτυξη της επιχείρησής σου. Στο παρακάτω βίντεο ο ιδρυτής μας, Σπύρος Έρτσος σε καλωσορίζει προσωπικά και εξηγεί τα επόμενα βήματα για την έναρξη της συνεργασίας.

Επόμενα Βήματα

Βήμα 1

Συμπλήρωσε το παρακάτω σύντομο ερωτηματολόγιο για να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σου. Θα το βρεις στην επόμενη σελίδα.

Βήμα 2

Θα λάβεις πρόσβαση στην πλατφόρμα επικοινωνίας slack. Εκεί θα μπορούμε να συζητάμε για οποιοδήποτε θέμα αφορά τις υπηρεσίες μας αλλά και την επιχείρησή σου. Σύντομα θα λάβεις την πρόσκληση στο email σου. Ακολούθησε τα βήματα και μπες στην εφαρμογή.

Βήμα 3

Προγραμμάτισε την επόμενη τηλεφωνική επικοινωνία. Σύντομα θα σε καλέσει ο Account Manager για οποιαδήποτε ανοικτή εκρεμμότητα υπάρχει και θα σου δώσει πλήρης ενημέρωση για την έναρξη των υπηρεσιών μας.

Κανόνες Επικοινωνίας

Στην Uplevel Marketing πιστεύουμε πως η ανοικτή επικοινωνία αλλά και η διαφάνεια των ενεργειών είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε επιτυχημένη συνεργασία. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να έχουμε συνεχόμενο feedback από εσένα. Μην διστάσεις να εκφράσεις οποιδήποτε σκέψη ή ένσταση έχεις.

Οι τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας της εταιρείας αλλά και το τηλέφωνο του Account Manager που έχει ανατεθεί στην επιχείρησή σου, είναι διαθέσιμα καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10 ως τις 8 το απόγεμα. Ταυτόχρονα, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας για οποιοδήποτε θέμα γραπτώς μέσω της εφαρμογής Slack. Εκεί, μπορείς να προσθέσεις και οποιδήποτε άλλο άτομο της επιχείρησής σου χρειάζεται να επικοινωνεί μαζί μας ή να επιβλέπει τις υπηρεσίες μας.

Με βάση την καλή επικοινωνία, την σωστή στοχοθεσία αλλά και την εμπειρία μας, η επιτυχία της επιχείρησής σου είναι δεδομένη. Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε διαθέσιμοι. Θα τα πούμε σύντομα. Καλή Αρχή!