Τα 3 Είδη Internet Traffic Που Πρέπει να Γνωρίζεις

Περίληψη

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχει κάθε επιχείρηση στην παρουσία της στο διαδίκτυο είναι το Traffic.

Δηλαδή όλη η κίνηση και η επισκεψιμότητα που δέχονται οι σελίδες της επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν 3 Είδη Internet Traffic

  1. Traffic You Control
  2. Traffic You Don’t Control
  3. Traffic You Own

 

Traffic You Control

Traffic you control ή αλλιώς κίνηση που σου ανήκει, είναι το είδος Traffic που μπορείς να κατευθύνεις εσύ εκεί που θες. Για παράδειγμα όταν αγοράζεις διαφημίσεις από το Facebook ή την Google.

Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που θες να αποκτήσεις τέτοιου είδους Traffic, πρέπει να το αγοράσεις. Το μυστικό είναι να κατευθύνεις αυτό το Traffic σε σελίδες που μετατρέπουν τους καταναλωτές σε Traffic you Own.

 

Traffic You Don’t Control

Σ’αυτό το είδος Trafficδεν έχεις κανένα έλεγχο. Traffic You Don’t Control είναι κάθε είδος περιεχομένου που ουσιαστικά δεν έχεις κανένα έλεγχο. Μποείς να είναι βίντεο στο youtube, mentions στα social media, interviews ή guest blogs.

Το κόλπο εδώ είναι να στήσεις όλες τις σελίδες σου και τα προφίλ σου με τέτοιο τρόπο ώστε να οδηγούν τον χρήστη να αφήσει το email του και να γίνει μέρος της λίστας σου

 

Traffic You Own

Αποτελεί το πιο σημαντικό είδος Traffic. Traffic You Own είναι η email λίστα σου, οι ακόλουθοί σου στα social media, οι πελάτες σου. Το Traffic αυτό μπορεί να σου παράξει χρήματα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις σχεδόν τίποτα.

Όσο πιο μεγάλη είναι η λίστα πελατών σου τόσο πιο πολλά χρήματα μπορείς να βγάλεις.

Για να μάθεις περισσότερα για το Traffic αλλά και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά για να αναπτύξεις την επιχείρησή δες το ολόκληρο το παραπάνω βίντεο.

Ξεκίνα Σήμερα Με Μια Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία

Κάνε το πρώτο βήμα για να αποκτήσεις μία ιστοσελίδα που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σου. Κλείσε μια Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν ειδικό από την ομάδα μας.