Γνώρισε το Σύστημα
Ανάπτυξης της Uplevel

Γνώρισε
το Σύστημα Ανάπτυξης
της Uplevel

Το παρακάτω σύστημα με απλό και δοκιμασμένο τρόπο προσελκύει σταθερά πελάτες στην επιχείρησή σου κάθε μήνα.

1

Δημιουργία Περιεχομένου

Όλα ξεκινούν από το περιεχόμενο. Περιεχόμενο στα social media είναι όλες οι φωτογραφίες, τα γραφιστικά, τα βίντεο ή ακόμα και τα άρθρα που παράγει η επιχείρησή σου. Αναλαμβάνουμε λοιπόν την παραγωγή ποιοτικών και στοχευμένων δημοσιεύσεων με σκοπό να εκπαιδεύσουμε και να προσελκύσουμε τον καταναλωτή στις σελίδες των προφίλ σου στα κοινωνικά δίκτυα. Φροντίζουμε να το κάνουμε αυτό σταθερά και κάθε εβδομάδα ώστε οι σελίδες σου να είναι πάντα ανανεωμένες και έτοιμες να δεχθούν νέους ακόλουθος.

2

Προσέλκυση Κίνησης

Όλο το περιεχόμενο του κόσμου θα ήταν ανούσιο αν δεν το έβλεπαν τα σωστά άτομα. Γι’ αυτό τον λόγο φροντίζουμε να βλέπουν οι ιδανικοί σου πελάτες το περιεχόμενο και τις δημοσιεύσεις σου στα social media. Αυτό το πετυχαίνουμε με οργανικό τρόπο αλλά και χρησιμοποιώντας διαφημίσεις. Με ένα μικρό κόστος, έχουμε την δυνατότητα να προωθούμε το περιεχόμενό σου και να αυξάνουμε τους ακόλουθους της επιχείρησής σου στα κοινωνικά δίκτυα.

3

Διαφημιστικές Καμπάνιες

Η έμπειρη διαφημιστική μας ομάδα αναλύει το ιδανικό σου κοινό, τον ανταγωνισμό αλλά και τα trends της αγοράς σου. Ταυτόχρονα, δημιουργούμε εξειδικευμένες σελίδες ή αλλιώς landing pages τα οποία προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σου με συγκεκριμένο τρόπο σε στοχευμένο κοινό. Μετά, τρέχουμε έξυπνες και προσεγμένες διαφημίσεις στο Facebook & το Instagram με σκοπό την προσέλκυση μιας σταθερής ροής υποψήφιων πελατών.

Χρονοδιάγραμμα Υπηρεσιών

Ημέρα 1

Από την στιγμή που επιβεβαιώνεται η πληρωμή του πρώτου μήνα και αφού έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητο υλικό από την επιχείρησή σας, γίνεται η εκκίνηση των υπηρεσιών. Η διαδικασία ξεκινάει με αναλυτική έρευνα των προϊόντων/υπηρεσιών σου, της αγοράς αλλά και του ανταγωνισμού.

Ημέρα 2

Λαμβάνεις πρόσβαση στην πλατφόρμα άμεσης επικοινωνίας με την εταιρεία μας, το Slack. Ταυτόχρονα, η ομάδα μας ξεκινάει την συγγραφή του περιεχομένου για την επιχείρησή σου.

Ημέρα 3

Συγγραφή κειμένων για την Landing Page με σκοπό την αποτελεσματική και ξεκάθαρη παρουσίαση των προϊόντων/υπηρεσιών της επιχείρησής σου.

Ημέρα 4 - 7

Σχεδιασμός του περιεχομένου για τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και της Landing Page.

Ημέρα 8

Παρουσίαση της πρώτης παρτίδας περιεχομένου αλλά και της Landing Page για έγκριση και αλλαγές.

Ημέρα 8 - 10

Παρουσίαση και Επιβεβαίωση του τελικού περιεχομένου και εκκίνηση του προγραμματισμού για τα κοινωνικά δίκτυα.

Ημέρα 12 - 15

Λαμβάνετε τους πρώτους ενδιαφερόμενους πελάτες για τις προωθούμενες υπηρεσίες και προϊόντα.

Ημέρα 15 - 20

Παρακολούθηση και διορθώσεις στις διαφημιστικές καμπάνιες με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ημέρα 20 - 30

Σε αυτή την φάση η επιχείρησή σου αποκτά σταθερό εβδομαδιαίο περιεχόμενο καθώς και μια προβλεπόμενη ροή πελατών που αυξάνεται με τον χρόνο.

Αποτελέσματα
& Στόχοι

Με την εκκίνηση του συστήματός μας και το πέρασμα του πρώτου μήνα, η επιχείρησή σας αποκτά μια ισχυρή παρουσία στα social media, μια αυξανόμενη βάση ακολούθων αλλά και μια σταθερή ροή νέων πελατών. Η επιτυχία της διαφημιστικής καμπάνιας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσό που επενδύεται στην πλατφόρμα του Facebook & Instagram. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό πως η επιτυχία στα κοινωνικά δίκτυα απαιτεί χρόνο. Γι’ αυτό τον λόγο προτείνουμε το διάστημα των 6 μηνών για μια σωστή και αποτελεσματική συνεργασία.