Μάθε Πως Λειτουργεί η Διαφήμιση στο Διαδίκτυο και Εκτόξευσε τις Πωλήσεις σου

Η επιτυχία της επιχείρησής σου πρέπει να βασίζεται σε εσένα. Μάθε τον τρόπο σκέψης και τις τεχνικές πίσω από τις επιτυχημένες διαφημίσεις στο διαδίκτυο και προσέλκυσε νέους πελάτες.

Μάθε Πως Λειτουργεί Σωστά η Διαφήμιση στο Διαδίκτυο και Εκτόξευσε τις Πωλήσεις σου

Η επιτυχία της επιχείρησής σου πρέπει να βασίζεται σε εσένα. Μάθε τον τρόπο σκέψης και τις τεχνικές πίσω από τις επιτυχημένες διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Η αγορά είναι γεμάτη από “ειδικούς” που θέλουν απλά να πάρουν τα χρήματά σου.

Μην γίνεσαι θύμα.

Ο καθένας μπορεί σήμερα να ισχυριστεί ότι γνωρίζει πως λειτουργεί η διαφήμιση στο διαδίκτυο. Ακόμα πιο εύκολα ο οποιοσδήποτε μπορεί να πείσει κάποιον χωρίς γνώσεις πάνω στο αντικείμενο να του δώσει τα χρήματά του προσφέροντάς του μεγάλες υποσχέσεις για πωλήσεις και ακολούθους.

Στην πραγματικότητα όμως, οι περισσότεροι από αυτούς τους ειδικούς κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στις επιχειρήσεις παρά όφελος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως οι επιχειρηματίες δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί σωστά το διαδικτυακό μάρκετινγκ, με αποτέλεσμα να σπαταλούν τα χρήματά τους.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε αυτό το masterclass ή αλλιώς διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακριβώς πως λειτουργεί η σύγχρονη διαφήμιση, ώστε να μην γίνεσαι ποτέ θύμα του κάθε “ειδικού”.

Το Marketing Accelerator είναι ένα κορυφαίο σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πως λειτουργεί σωστά η διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Τι Θα Μάθεις στο Marketing Accelerator Masterclass

Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε να σε βοηθήσει να κατανοήσεις με απλό τρόπο τι είναι το μάρκετινγκ, πως λειτουργεί αλλά και ποια μέσα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να προσελκύεις νέους πελάτες στην επιχείρησή σου.

ΕΝΟΤΗΤΑ 1

Τι Είναι το Digital Marketing

Μάθε τι είναι το Digital Marketing, τι κάνουν λάθος οι περισσότεροι αλλά και πως λειτουργεί σωστά.

ΕΝΟΤΗΤΑ 2

Οι Τρόποι για να Αναπτύξεις μια Επιχείρηση

Με ποιο τρόπο μπορώ αναπτύξω την επιχείρηση μου; Η απάντηση που όλοι ψάχνουμε απλά και κατανοητά.

ΕΝΟΤΗΤΑ 3

Τα Είδη Internet Traffic που Πρέπει να Γνωρίζεις

Ο μόνος τρόπος για να φέρεις πελάτες στο διαδίκτυο είναι το traffic ή αλλιώς κίνηση. Μάθε πως λειτουργεί και τις κατηγορίες του.

ΕΝΟΤΗΤΑ 4

Βρες τον Ιδανικό σου Πελάτη

Αν δεν γνωρίζεις σε ποιον απευθύνεται η επιχείρησή σου, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχεις. Μάθε πως να βρίσκεις τον ιδανικό σου πελάτη.

ΕΝΟΤΗΤΑ 5

Τι Είναι τα Lead Magnets

Τα lead magnets αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προσέλκυσης πελατών στο διαδίκτυο. Μάθε τι είναι και γιατί τα χρειάζεσαι.

ΕΝΟΤΗΤΑ 6

Τύποι Lead Magnets και η Χρήση τους

Κατανόησε τους διαφορετικούς τύπους από lead magnets αλλά και πότε πρέπει να χρησιμοποείς το καθένα για να προσελκύσεις νέους πελάτες.

ΕΝΟΤΗΤΑ 7

Πως να Δημιουργήσεις & να Προωθήσεις Περιεχόμενο

Δεν αρκεί απλά το να δημιουργείς ελκυστικό περιεχόμενο. Είναι εξίσου σημαντικό να το προβάλεις σωστά. Μάθε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προσελκύσεις νέους πελάτες σταθερά.

ΕΝΟΤΗΤΑ 8

Πως να Δημοσιεύεις το Περιεχόμενο

Σου δείχνουμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να αυτοματοποιείς την δημοσίευσης του περιεχομένου σου. Οι λογαριασμοί δεν θα ξεμείνουν ποτέ πλεόν από content.

ΕΝΟΤΗΤΑ 9

Πως να Αναπτύξεις το Προφίλ σου

Ανάπτυξε τους λογαριασμούς της επιχείρησής σου στα κοινωνικά δίκτυα με την βοήθεια αυτοματισμών αλλά και μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης. 

Και αν πιστεύεις πως αυτά είναι αρκετά…

Στο Marketing Accelerator Masterclass θα βρεις χρήσιμα εγχειρίδια και εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου

Πρέπει να Γνωρίζεις Ότι…

 Όλα όσα θα μάθεις σε αυτό το σεμινάριο δεν είναι απλά θεωρία. Οι τακτικές που θα δεις έχουν εφαρμοστεί σε πραγματικές επιχειρήσεις και έχουν φέρει πραγματικά αποτελέσματα σε πωλήσεις και αναγνωρισημότητα.

Στο Marketing Accelerator Masterclass θα λάβεις

3 ΕΠΙΠΛΕΟΝ BONUSES!

Bonus #1

5 Βιβλία Μάρκετινγκ που Πρέπει να Διαβάσεις

Ένα ολόκληρο βίντεο αφιερωμένο στα 5 βιβλία μάρκετινγκ που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τις γνώσεις σου και να πετύχεις τους στόχους της επιχείρησής σου.

Bonus #1

5 Βιβλία Μάρκετινγκ που Πρέπει να Διαβάσεις

Bonus #2

Marketing Value Cut

Bonus #2

Marketing Value Cut

Βίντεο 30 λεπτών με αποσπάσματα από συνέντευξή μου, στην οποία θα λάβεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το μάρκετινγκ, την ψηφιακή επιχειρηματικότητα και το διαδίκτυο.

Bonus #3

Συνέντευξη με Grant Cardone

Η συνέντευξη μου με τον γνωστό Αμερικάνο επιχειρηματία Grant Cardone στην Μύκονο, μεταφρασμένη στα Ελληνικά. Μία ολόκληρη ώρα με απίστευτες πληροφορίες για την ζωή και το έργο του Grant αλλά και πολύτιμες συμβουλές για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα.

Bonus #3

Συνέντευξη με Grant Cardone

Μάθε Πως Λειτουργεί Σωστά η Διαφήμιση στο Διαδίκτυο και Εκτόξευσε τις Πωλήσεις σου

Μάθε τον τρόπο σκέψης και τις τεχνικές πίσω από τις επιτυχημένες διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Μάθε τον τρόπο σκέψης και τις τεχνικές πίσω από τις επιτυχημένες διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Τι Είπαν για το Σεμινάριο:

Το σεμινάριο αυτό με βοήθησε να κατανοήσω πως λειτουργεί το digital marketing και πως να εφαρμόσω χρήσιμες τακτικές στην επιχείρησή μου.
Γιώργος Θ.
Επιχειρηματίας
Σαν επιχειρηματίας δεν είχα ποτέ τον χρόνο να μελετήσω πως λειτουργεί το μάρκετινγκ. Αυτό το σεμινάριο τα εξηγεί όλα με απλό και κατανοητό τρόπο.
Απόστολος Β.
Επιχειρηματίας
Ασχολούμαι ενεργά με το digital marketing χρόνια. Πρέπει να πω πως το σεμινάριο αυτό δίνει πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο στην τιμή αυτή.
Χρήστος Ο.
Marketer
Επιτέλους κάποιος που εξηγεί απλά πως λειτουργεί η ψηφιακή διαφήμιση. Πολύ χρήσιμο σεμινάριο, το συστήνω σε όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για το μάρκετινγκ.
Στράτος Γ.
Επιχειρηματίας

Μάθε Πως Λειτουργεί Σωστά η Διαφήμιση στο Διαδίκτυο και Εκτόξευσε τις Πωλήσεις σου

Η επιτυχία της επιχείρησής σου πρέπει να βασίζεται σε εσένα. Μάθε τον τρόπο σκέψης και τις τεχνικές πίσω από τις επιτυχημένες διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Συχνές Ερωτήσεις:

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε κάθε επιχερηματία, στέλεχος επιχείρησης, επαγγελματία marketing ή άτομα που θέλουν να κατανοήσουν πως λειτουργεί το διαδικτυακό μάρκετινγκ και θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους πάνω σε αυτό.

Μόλις ολοκλρώσεις την πληρωμή θα λάβεις ένα email με τους κωδικούς πρόσβασης καθώς και έναν σύνδεσμο στην πλατφόρμα που βρίσκεται το σεμινάριο.

Ναι. Η πρόσβαση στο σεμινάρο είναι για πάντα και μπορείς να το δεις όσες φορές επιθυμείς.

Η πληρωμή γίνεται μέσω κάρτας ή paypal. Όλες οι πληρωμές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια και με τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας.