Case Studies

Electronet Μεσημέρης

Η Electronet αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες – franchise ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία G.K Constructions εξειδικεύεται με εμπειρία 35 χρόνων στον χώρο της ανακαίνισης, τον σχεδιασμό κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, μεταλλικών κατασκευών και ειδικών κατασκευών.
Η Electronet αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες – franchise ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία “The Governor” αποτελεί τον κορυφαίο παραγωγό έξτρα παρθένου ελαιόλαδου με φαρμακευτικές ιδιότητες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με βάση την Κέρκυρα εξάγει τα προϊόντα της σε κάθε άκρη του πλανήτη.
Ο Νίκος Δαμάλας αποτελεί έναν από του πιο καταξιωμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Αττικής. Μέλος του MDRT, με πληθώρα βραβεύσεων στο βιογραφικό του και μεγάλη εμπειρία στον τομέα του.
Ο Έκτορας Μποτρίνι αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους αλλά και πολυβραβευμένους σεφ της χώρας μας. Είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων αλλά και σύμβουλος σε δεκάδες ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης.
 
Η Θυροτεχνική εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποείται στην κατασκευή και τοποθέτηση πορτών ασφαλείας σε οικείες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Το Men Of Style είναι η πρώτη εταιρία επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των δεξιοτήτων των Ανδρών που αφορούν τις σχέσεις τους με τις γυναίκες, τις κοινωνικές τους ικανότητες και την αυτοβελτίωσή τους.
Η Edelweiss Klima με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Θέρμανσης, Ψύξης και Εξαερισμού σε Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα, Εμπορικούς Χώρους, Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις αλλά και σε Οικίες σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Το Only 1 είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης προγεμισμένο με υγρό, ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η προσθήκη υγρού ή άλλων συστατικών. 

Το Coffee Island αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα franchises καφέ στην Ελλάδα. Τα καταστήματα της εταιρείας στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης ζήτησαν την βοήθεια της Uplevel για προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Η εταιρεία Axis Constructions εξειδικεύεται στον χώρο της ανακαίνισης, τον σχεδιασμό κατοικιών, επαγγελματικών χώρων καθώς και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστικής στην Ελλάδα με περισσότερα από 50 γυμναστήρια σε ολόκληρη την χώρα δημιούργησε το νέο franchise υπηρεσιών ομορφιάς και αισθητικής, το ALTERLIFE Beauty.

Το Bathify αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίου πλακακιδίων, ειδών μπάνιου και κουζίνας. Με φυσικά καταστήματα και αποθήκες στην Αττική εξυπηρετεί ολόκληρη την χώρα.

Το πρότυπο κέντρο αισθητικής Health Laser Clinic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας προσώπου και σώματος, με τη χρήση φυτικών αλλά και τελευταίας γενιάς προϊόντων κοσμητολογίας σε συνδυασμό με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας.

Από το 2016 το Fitness Palace κατέχει ηγετική θέση στις επιλογές του κοινού των dυτικών προαστίων για την καθημερινή του άσκησή. Αποτελεί έναν από τους πιο ολοκληρωμένους χώρους άσκησης στην Αττική, με υπηρεσίες Fitness, Personal Training, Pilates, Cryosauna.
Η εταιρεία Athanasiadis Design δραστηριοποιείται στον κλάδο της τέχνης και διακόσμησης σπιτιού. Παρέχει μια ολοκληρωμένη συλλογή από προσεκτικά σχεδιασμένους πίνακες σε καμβά ή κορνίζα.
H εταιρία PK HOME δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στο χώρο από το 1958, με κύριο στόχο της την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και των επαγγελματιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις.
Το Candleplace από το 1998 δραστηριοποιείται στην δημιουργία μοναδικών αρωματικων κεριών και δώρων. Η επιχείρηση αποφάσισε να δημιουργήσει ηλεκτρονικό κατάστημα και απευθύνθηκε στην Uplevel Marketing.
Η Travelr με πολυετής εμπειρία στον χώρο του ταξιδιού, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα κρατήσεων και διαχείρισης ταξιδιών για επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η General Logistics προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, διαχείρισης, αποθήκευσης και μεταφοράς εμπορευμάτων.